Wie zijn wij

Maak kennis met APO Dealmakers, een dynamische online webshop die in 2023 is opgericht. Met een gedeelde passie voor e-commerce en een diepgaande liefde voor technologie, heeft APO Dealmakers zich onderscheiden als een betrouwbare bestemming voor hoogwaardige consumentenelektronica en telefoonaccessoires.

Bij APO Dealmakers streven we ernaar om onze klanten niet alleen producten van topkwaliteit te bieden, maar ook een naadloze winkelervaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse behoeften van moderne technologiegebruikers te voldoen. Of het nu gaat om de nieuwste gadgets of praktische accessoires, we streven ernaar om elke klant te voorzien van producten die hun levensstijl verbeteren.

Een greep uit de merken die wij verkopen en waar wij het aanspreekpunt voor zijn binnen de Benelux:

- PXN - HeatsBox - Fifine - Maono - Divoom

Onze missie is duidelijk: we willen niet alleen elektronica verkopen, maar ook onze passie voor innovatie delen. We geloven in het bijdragen aan de technologische reis van onze klanten en hen te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Met onze diepgewortelde expertise in de wereld van consumentenelektronica, staan we klaar om advies en ondersteuning te bieden, zodat elke klant met vertrouwen kan winkelen.

Bij APO Dealmakers gaan we verder dan alleen transacties. We streven ernaar om relaties op te bouwen en een gemeenschap van technologieliefhebbers te koesteren. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadget of gewoon wat deskundig advies nodig hebt, APO Dealmakers is er om je te begeleiden op je technologische reis."

APO Dealmakers B.V. 

Haarlemmerstraatweg 167 b

1165MK Halfweg

info@apodealmakers.com

+31 (0)854010295

Retourformulier - Vul je bestelnummer in bij ''reactie''